A Lazarus-terv
Szavazz erre a filmre.:
Légy Te az első.
3 Hozzászólás 643 Néző

A Lazarus-terv

(2008)

Rendező:

John Glenn

Szereplők:

Paul Walker (Ben Garvey) Tony Curran (William) Piper Perabo (Lisa Garvey) Lambert Wilson (Avery) Brooklynn Proulx (Katie Garvey) Linda Cardellini (Julie) Shawn Hatosy (Ricky Garvey) Bob Gunton (Ezra atya)

Ben Newman volt elítélt új életet kezdett. Jó állása van, felesége és lánya szeretik és támogatják, többé nem akar kockáztatni, és elveszíteni mindent. Így amikor egy nap felbukkan otthonában Ricky, szintén börtönviselt öccse, és be akarja vonni egy könnyűnek ígérkező rablásba, nemet mond. Csakhogy munkahelyén az éppen érő előléptetés miatt ellenőrzik múltját, és amikor rájönnek, hogy ült, azonnal kirúgják.
Kétségbeesésében Ben beszáll öccse “balhéjába”, ami katasztrofálisan sikerül: Ricky és egy őr meghal, Bent pedig halálra ítélik. De a halálos injekció beadása után a férfi ott találja magát egy elhagyatott úton a zuhogó esőben a nagy kérdéssel: életben van még vagy már halott? Egy arra járó pap felveszi furgonjával, és Ben ráébred, kapott egy új esélyt. A közeli Mount Angel elmegyógyintézet gondnoka lesz, de folyton családja jár eszében.
Feszült hangulatú pszichothriller a Sasszem forgatókönyvírójától.


 

 

 

 

  • Hozzászólások
  • Még több információ
  • Még több információ

    Jelenleg nincs több információ erről az online filmről.

    3 hozzászólás