Hivatali patkányok
Szavazz erre a filmre.:
Légy Te az első.
6 Hozzászólás 971 Néző

Hivatali patkányok

(1999)

Rendező:

Mike Judge

Szereplők:

Ron Livingston (Peter Gibbons) Jennifer Aniston (Joanna) David Herman (Michael Bolton) Ajay Naidu (Samir) Gary Cole (Bill Lumbergh) Stephen Root (Milton Waddams) Richard Riehle (Tom Smykowski) Alexandra Wentworth (Anne) Diedrich Bader (Lawrence) John C. McGinley (Bob Slydell) Paul Willson (Bob Porter)

Hivatali patkányok

A munka nemesít. Van valaki, aki egyetért? A hivatali patkányok biztosan nem. De ha mégis igaz volna a mondás, akkor nem kérnek a nemességből. A munka inkább büdös. Ez már elfogadható álláspont.
Peter, Michael Bolton (nem, nem a híres rockénekes) és Samir egy hatalmas cég hatalmas irodájában tölti hétköznapjait. Utálják a melót, kerülik a főnököt, hetente vagy tizenöt percet hasznos munkával töltenek, és azon törik a fejüket, hogyan állhatnának bosszút életük megnyomorítóján: a Hivatalon.
Peter egy nap felkeres egy feszültségenyhítő hipnoterapeutát, aki tizenöt percre beleszuggerálja, hogy ne törődjön az állásával és a karrierjével. A tizennegyedik percben gutaütést kap, és Peter úgy marad, szuggeráltan. Ettől kezdve nem érdekli semmi: megmondja a véleményét a főnökeinek, pecázni jár, íróasztalán pedig halat belez. Már az iratgyűjtőit sem tiszteli. De ez még csak a botrány kezdete…


 

 

 

 

  • Hozzászólások
  • Még több információ
  • Még több információ

    Jelenleg nincs több információ erről az online filmről.

    6 hozzászólás