Holnapután
6.7
Szavazz erre a filmre.:
Szavazat: 6.7 /10 (3)
6,4 IMDB 1,359 Néző

Holnapután

(2004)

Rendező:

Roland Emmerich

Szereplők:

Dennis Quaid (Jack Hall) Jake Gyllenhaal (Sam Hall) Emmy Rossum (Laura) Arjay Smith (Brian Parks) Sela Ward (Lucy) Tamlyn Tomita (Janet) Austin Nichols (J.D.) Tony Calabretta (Cabbie) Dash Mihok (Jason Evans) Ian Holm (Terry Rapson)

Kutatásai alapján Jack Hall klimatológus arra a következtetésre jut, hogy a globális felmelegedés karasztrofális változást idézhet elő bolygónk éghajlatában. Tájékoztatja az illetékeseket a veszélyről, ám úgy tűnik, elkésett a figyelmeztetéssel. Sziget nagyságú jégtömb válik le a Déli-sark jégtáblájából. A folyamat drámai gyorsasággal katasztrofális időjárási viszonyokat okoz a Föld különböző pontjain. Hihetelen erősségű földrengés rázza meg Tokiót, Új-Delhi megbénul a rázuduló hótömegtől, Los Angelesen tornádó söpör végig. Mindez nyitánya az új jégkorszaknak.

“A Holnapután esetében különösen fontos, hogy felkészüljünk a várható eseményekre – mondja Roland Emmerich a szuperprodukció rendezője. – Az éghajlatváltozás tudományos realitásának ugyanis a létező legrosszabb lehetőségét vettük alapul, azt, hogy beköszön a jégkorszak.”


 

 

 

 

  • Hozzászólások
  • Még több információ
  • Még több információ

    Jelenleg nincs több információ erről az online filmről.

    A hozzászólások lezárva!