Négy tesó
Szavazz erre a filmre.:
Légy Te az első.
915 Néző

Négy tesó

Rendező:

John Singleton

Szereplők:

Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, André Benjamin, Garrett Hedlund, Josh Charles, Chiwetel Ejiofor, Fionnula Flanagan

Detroitban, a bűnözők mekkájában járunk. Ismeretlen álarcosok kirabolnak egy apró élelmiszerboltot, és az éppen ott vásárolgató idős hölgyet lelövik. A gyilkosok azonban egyvalamivel nem számolnak: az öregasszony 4 testvér fogadott mamája volt. A Mercer-fivérek igazi tesók, s ugyan nem a vér szerinti értelemben, hiszen van köztük fekete és fehér börű is, kapcsolatuk mégis túlmutat szimpla barátságon.

A forrófejű Bobby (Mark Wahlberg), a kőkemény Angel (Tyrese Gibson), a családapa és üzletember Jeremiah (André Benjamin) és a kemény rocker Jack (Garrett Hedlund) amint tudomást szereznek szeretett mamijuk haláláról, újra összeállnak, hogy maguk derítsék ki, mi is történt pontosan, és kik lehetnek a tettesek. Ahogy kinyomozzák a gyilkosok kilétét, a tesók gyorsan ráébrednek, hogy jobban össze kell tartaniuk, mint valaha, ha életben akarnak maradni.

John Singleton (Halálosabb iramban) karaktervezérelt akció-drámája 4 fogadott testvérről szól, akik ráébrednek, hogy sokkal vastagabb kötelékek fűzik őket egymáshoz, mint bármely vérségi kapcsolat.


 

 

 

 

  • Hozzászólások
  • Még több információ
  • Még több információ

    Jelenleg nincs több információ erről az online filmről.

    Nincs még hozzászólás.
    Légy Te az első, aki hozzászól a filmhez!